Vegyipari keverőgép

A vegyipar számára leggyakrabban N és CS sorozatú keverőgépeinket szállítjuk. Minden keverő fordulatszáma, a motorteljesítmény, a felhasznált keverőlapát kialakítása a feladathoz igazított, változó üzem esetén frekvenciaváltót építünk be.

Ipari keverők

Felhasználási példák: oldás, hőátadás javítás, kémiai reakciók gyorsítása, gáz elnyeletés, stb.

Az beépített keverőlapát magassága, alkalmanként a lapátok szöge állítható, így a készülék finomhangolása az üzemi tapasztalatok alapján elvégezhető.

Csapágyazott vegyipari keverőgép (CS sorozat)
Csapágyazott vegyipari keverőgép (CS sorozat)

Állítható lapátszögű keverőelem
Állítható lapátszögű keverőelem

Az U sorozatú univerzális keverő a széles felhasználási terület miatt népszerű a vegyiparban. Ezt a sorozatot olyan felhasználóknak javasoljuk, akik vagy sok egymástól eltérő tulajdonságú terméket gyártanak, vagy egy-egy technológiában a keverendő közeg üzem közbeni jellemzői széles tartományban változnak. Az egy tartályba beépített két egymástól külön szabályozható keverőelem rendkívül rugalmas felhasználást tesz lehetővé.

Univerzális keverőgép (U-sorozat)
Univerzális keverőgép (U-sorozat)

Az általunk gyártott MO sorozatú mobilkeverő és IBC-tartály keverő számos vegyipari alkalmazásra kiválóan használható, legyen szó kiülepedés megakadályozásról, gyártás előtti homogenizálásról, kisebb tárolótartályokban történő késztermék-gyártásról.

Iparágak: